NHL: n neljä kierrosta kaudella 2021 kului, ja Philadelphia Flyers teki 3 voittoa ja 1 tappion. Pittsburgh Penguins hävisi Philadelphia Flyersille kahdessa ensimmäisessä ottelussa, mutta joukkue kukisti Washington Capitalsin kolmannella ja neljännellä kierroksella. Lightningin ja Dallas Starsin tämän kauden odotetuin ottelu on viivästynyt, eikä Dallas Stars Pelipaita ole esiintynyt missään pelissä tämän kauden alusta lähtien. Tällä hetkellä liigan ainoa joukkue, jolla on täydellinen voitto, on Vegas Golden Knights. He ovat saavuttaneet 3 voittoa ja 0 tappiota.

Vaikka Vegas Golden Knights on juuri perustettu muutaman vuoden ajan, ne paranevat joka kausi. Viime vuonna Vegas Golden Knights pääsi Länsi-konferenssin finaaliin, mutta hävisi Dallas Starsille pelissä. Kun Vegas Golden Knights hävisi pelin, joukkue ymmärsi, mitä puuttui. Joten tämän kauden allekirjoituksissa Vegas Golden Knights kutsui Alex Pietrangelon liittymään. Alex Pietrangelo johti kerran Saint Louis Bluesin voittamaan joukkueen ensimmäisen Stanley Cupin, ja Vegas Golden Knights uskoo, että hänellä on johtajuus ja rikas kokemus, jonka he haluavat.

Fanit ovat erittäin onnellisia siitä, että Alex Pietrangelo voi käyttää Vegas Golden Knights Pelipaita. Saint Louis Blues hylkäsi armottomasti Alex Pietrangelon valitsemaan jonkun toisen. Yleisö uskoo, että hän työskentelee kovemmin saadakseen viimeisen voiton tällä kaudella. Tällä kaudella Colorado Avalanche, Vegas Golden Knights ja Philadelphia Flyers toivat yleisölle suuren visuaalisen juhlan, ja heidän esityksensä pelissä oli täydellinen. Uusi kausi edustaa uutta toivoa, ja yleisö rukoilee, että Dallas Stars-pelaajat pääsevät takaisin peliin aikaisin.