Uusi NHL-kausi on alkanut, kun Tampa Bay Lightning vastaan ​​Chicago Blackhawks avataan. Tampa Bay Lightningin puolustajat viime kaudella, yleisö on täynnä odotuksia heille tällä kaudella. Tampa Bay Lightning voitti Chicago Blackhawksin 5-1 eikä pettynyt kaikkia. Kapteeni Steven Stamkos pukeutui jälleen Tampa Bay Lightning Pelipaita pelaamaan peliä. Hän ei ole pelannut hyvää peliä kauan.

Tällä kaudella Tampa Bay Lightning -hyökkääjä koostuu Steven Stamkosista, Brayden Pointista ja Ondřej Palátista. He tekivät hyvää yhteistyötä ensimmäisessä pelissä. Vaikka Tampa Bay Lightningilta puuttuu tällä kaudella pääpelaaja Nikita Kucherov, fanit uskovat pystyvänsä myös toimimaan hyvin. Steven Stamkos on toipunut ja palannut peliin, edellinen leikkaus ei ole vaikuttanut hänen suorituskykyyn.

Chicago Blackhawksin tämän pelin suurin virhe oli maalivahti Malcolm Subban, joka ei pitänyt maalia hyvin. Malcolm Subban on ollut NHL-kilpailussa monta vuotta, mutta on sääli, että hän on joko loukkaantunut tai esiintynyt huonosti vuosien varrella. Tämä on kolmas kerta, kun Malcolm Subban vaihtaa joukkueita. Jos hän ei pelaa hyvin, yleisö uskoo, että hän ei käytä Chicago Blackhawks Pelipaita liian kauan.