Los Angeles Kings oli aiemmin vahva joukkue, joka voitti NHL-mestaruuskilpailut 2012 ja 2014. Mutta viime vuosina heidän Los Angeles Kings Pelipaita ovat varjottaneet epäonnistumista. He ovat ohittaneet pudotuspelejä kolme kertaa viidessä vuodenajassa vuodesta 2014. Tämän seurauksena heidän johtava tähti Drew Doughty on huolissaan tilanteesta.

Me kaikki tiedämme, että NHL: n tällä hetkellä halutuin Jääkiekko Pelipaidat on St. Louis Blues Pelipaita. Blues eivät kuitenkaan ole joukkue, jolla on pitkä historia. He voittivat juuri historiansa ensimmäisen Stanley-Cupin viime vuonna. He ovat kasvava joukkue, kuten kuninkaat, mutta he ovat ilmeisesti tehneet fiksuja ja vaikutusvaltaisia ​​päätöksiä. Joten Doughty ajatteli, että heillä on myös kyky palautua takaisin.

Hän sanoi: "Olemme aina olleet kova joukkue, vaikka viime kaudella olimmekin täydelliset epäonnistumiset. Kingsille on ollut kunnia pelata, ja minun odotetaan olevan yksi tämän joukkueen johtajista. Haluan todella saada joukkue takaisin raiteilleen. Seuraavalla kaudella haluamme kertoa kaikille, että olemme edelleen hyvä joukkue. Tarvitsemme paljon työtä sen tekemiseksi. "