Viime viikolla, kun NHL keskeytti virallisesti kaikki pelit, pelaajien piti pysyä kotona. Joten miten he viettävät vapaa-ajallaan? Jotkut ihmiset eivät ole käyttämättä, he omistautuvat yleiseen etuun. Esimerkiksi sen jälkeen, kun John Klingberg riisui Dallas Stars Pelipaita, hän lahjoitti rahaa säätiölle, joka taistelee uutta koronavirusta vastaan. Ja hän kehotti lisää pelaajia lahjoittamaan.

Toiset jäävät kotona, mutta ovat sitoutuneet vuorovaikutukseen faniensa kanssa, kuten Dylan Larkin. Vaikka Larkin ei voi tällä hetkellä käyttää Detroit Red Wings Pelipaita, hän keskustelee faniensa kanssa videon välityksellä. Hän sanoi: "Tiedän, että on vaikea olla ilman jääkiekkoa, mutta tärkein asia on tällä hetkellä pysyä kotona ja olla turvassa. Ja palaamme pian takaisin." Larkin on Red Wingsin kyvyin keskus. Uskon, että pelin toipumisen jälkeen hän tuo meille upeampia esityksiä.

Lyhyesti sanottuna, kaikki pelaajat ovat löytäneet jotain mielekästä tehdä, vaikka he eivät pysty harjoittelemaan ja pelaamaan. Tärkeintä on nyt kaikkien työskennellä yhdessä uuden koronaviruksen leviämisen torjumiseksi. Olen iloinen, että kaikki nämä pelaajat ovat osoittaneet hyvää esimerkkiä.