Vuonna 2017 Roope Hintz käytti Dallas Stars Pelipaita. Hänen kolmivuotinen lähtötason työsopimus on päättynyt ja hän sai joukkueen uusimisen haluamallaan tavalla. Roope Hintz tykkää tästä NHL Pelipaidat, joka edustaa vihreää elämää ja elinvoimaa. Hän on erittäin kiitollinen joukkueen arvostuksesta. Roope Hintzillä on kolmen vuoden sopimus Dallas Starsin kanssa ja palkka 9,45 miljoonaa dollaria.

Roope Hintz on erittäin kiitollinen tapaamisesta valmentaja Rick Bowness Dallas Starsissa. Hän opetti pelaajille paljon tietoa ja kokemusta. Dallas Stars on kasvavassa prosessissa, ja heidän on työskenneltävä yhdessä pyrkien korkeampiin arvosanoihin. Dallas Stars ei ollut valmistautunut hyvin viime kaudella. He luulivat olevansa riittämättömiä. Ensimmäistä kertaa pelaajat ovat olleet yhdessä valmentaja Rick Bownessin kanssa, mutta heidän merkittävä ennätyksensä on osoittanut, että heidän yhdistelmänsä on täydellinen kumppani.

Viime kauden alussa hänellä oli yhteys valmentaja Rick Bownessiin, ja pelaajat kokivat olevansa liian hullu jääkiekosta. Mutta hitaasti, pelaajat todella tajusivat Rick Bownessin voiman. Vain henkilö, joka tuntee ja rakastaa tarpeeksi jääkiekkoa, voi muokata parempaa strategiaa. Joka kerta, kun pelaajat kohtaavat epäonnistumisen, he tuntevat itsensä onnettomiksi, mutta valmentajalla on aina henki olla koskaan tunnustamatta tappiota, mikä vaikuttaa Dallas Stars-pelaajien edistymiseen.