Viime kaudella Dallas Stars pääsi Stanley Cupin finaaleihin pelaajien sitkeän tahdon ja valmentajan erinomaisen strategian avulla. Valmentaja Richard Gary Bowness oli alun perin apuvalmentaja, mutta hän ei odottanut väliaikaisesti toimivan päävalmentajana, mutta johti joukkueen erinomaisiin tuloksiin. Dallas Stars hävisi Tampa Bay Lightningille viime kaudella. Valmentaja Richard Gary Bowness oli pahoillaan. Richard Gary Bownessin viimeinen joukkue oli Tampa Bay Lightning. Tuolloin hän allekirjoitti monivuotisen jatkosopimuksen joukkueen kanssa, mutta joukkue erotti hänet vuonna 2018.

Sen jälkeen, kun Richard Gary Bowness ei enää pelannut Tampa Bay Lightning Pelipaita, Dallas Stars allekirjoitti heti erinomaisen apuvalmentajan. Yli kahden vuoden jälkeen Richard Gary Bowness tapasi finaalissa taas Tampa Bay Lightningin. Richard Gary Bowness on erittäin kiitollinen Dallas Starsille hänen tuolloisesta tunnustuksestaan ​​ja myös Tampa Bay Lightningille siitä, että hän hylkäsi hänet armottomasti tuolloin, jotta hänellä olisi mahdollisuus tulla todelliseksi valmentajaksi. Nyt Richard Gary Bowness tykkää Dallas Stars Pelipaita hyvin. Green antaa hänelle aina rajoittamatonta energiaa.

Dallas Stars on allekirjoittanut elinikäisen sopimuksen Richard Gary Bownessin kanssa, ja joukkue uskoo hänen valmentajakykyynsä. Puolen vuoden kuluessa siitä, kun Richard Gary Bownessista tuli päävalmentaja, joukkue mainitsi suuren parannuksen. Jotta Dallas Stars voisi säilyttää voimansa, pääjohtaja Jim Nill uudisti vanhat pelaajat ja esitteli puolustavan pelaajan Mark Pysykin vahvistamaan joukkuetta. Viime kaudella Dallas Stars ja Stanley Cup olivat vain yhden askeleen päässä, ja he toivovat saavansa korkeimman kunniapokaalin ensi kaudella.