Kaikista NHL-joukkueista yksi on ollut vahva vuosien mittaan. Se on Boston Bruins. Joukkue perustettiin vuonna 1924, ja sillä on pitkä historia. Ja se on yksi NHL: n alkuperäisistä kuudesta. Näinä vuosina näemme usein heidän Boston Bruins Pelipaita NHL-finaalissa.

Viime kaudella he tapasivat St. Louis Blues -finaalin. Loppujen lopuksi he poistettiin valitettavasti 4-3, mutta joukkue ei antanut siitä heikentää heitä. Sen sijaan he ovat työskennelleet kovemmin. Samalla kun he paransivat nykyistä joukkoaan, he allekirjoittivat myös Ondrej Kase -sopimuksen. Ennen sitä Kase käytti Anaheim Ducks Pelipaita. Laittelijana hänen energiansa ja nopeutensa ovat juuri sitä mitä Bruins tarvitsee. Hänellä on toistaiseksi seitsemän maalia ja 16 apua tällä kaudella. Seurauksena on, että hänen lisäyksensä parantaa Bruinsin rikoksia.

Kaikkien näiden ponnistelujen jälkeen Bruins on menossa Stanley Cupiin. He ovat voittaneet historiansa aikana kuusi Stanley-kuppia, joten heillä on voimaa ja kokemusta voittaa se uudelleen. Jos he niin tekevät, luulen, että kaikki Bostonin kansalaiset juhlivat heitä kuin hulluja. Odotetaan ja katsotaan.