Kaikille jääkiekko-faneille vuotuinen NHL: n all-star-peli on iso juhla. Tässä tapahtumassa jokaisen joukkueen kyvykkäimmät pelaajat antavat meille upean esityksen. Tänä vuonna Tyynenmeren alueen valittu kapteeni on edelleen Connor McDavid. Maineensa ansiosta Edmonton Oilers Pelipaita on nyt iso myyjä NHL: ssä.

Lisäksi Metropolitan-divisioonan kapteenina toimii Alex Ovechkin, keskusdivisioonan kapteenina Nathan MacKinnon ja Atlantin divisioonan kapteenina David Pastrnak. Neljästä divisioonasta Atlantin divisioonalla on erilainen kapteeni kuin viime vuonna. Koska Pastrnak on ollut mahtava viime kauden jälkeen. Hänen Boston Bruins Pelipaita ilmestyivät jopa viime kaudella NHL-finaalissa. Vaikka hän ei lopulta johtanut Bruinsin mestaruuteen, hänen kykynsä tunnustettiin laajasti, minkä vuoksi fanit valitsivat hänet Atlantic Divisionin kapteeniksi.

Päinvastoin, vaikka Auston Matthews oli Atlantin divisioonan kapteeni viime kaudella, hän on viime aikoina kärsinyt negatiivisista uutisista, jotka ovat vahingoittaneet hänen mainetta. Ja hän ei johda vaahteranlehtiä pudotuspeleihin viime kaudella, joten hänen kapteeninsa erotettiin.