Tällä kaudella on yksi NHL-pelaaja, joka on herättänyt paljon huomiota. Tuo on David Pastrnak. Bruins valitsi hänet 25. kokonaisvalitsijaksi vuoden 2014 NHL-luonnoksessa. Sittemmin hän on käyttänyt Boston Bruins Pelipaita. Lisäksi hän on työskennellyt ahkerasti ja siitä on tullut maalintekijä.

Tiedämme kaikki, että Bruins on erittäin vahva ja kova joukkue. He melkein voittivat NHL-mestaruuden viime kaudella. Valitettavasti St. Louis Blues Pelipaita varjosti heidät lopulta. He hävisivät finaalin 4-3. Tällä kaudella Pastrnak on kuitenkin johtanut joukkueen takaisin vahvuuteen. 100 pisteellä toistaiseksi he ovat ensimmäisessä sijassa itäkonferenssissa. Ja tämä hyvä tulos on erottamaton Pastrnakin vahvasta suorituksesta.

Hän teki 48 maalia ja 47 avusta 70 pelissä, sijoitten ensimmäisenä kaikkien pelaajien joukossa. Samaan aikaan hän ja hänen joukkuetoverinsa Brad Marchant, Patrick Bergeron muodostivat erittäin loukkaavan kolmion, mikä teki vastustajille päänsärkyä. Joten Bostonin kansalaiset pitävät hänestä niin paljon, että lempinimellä hänet "Pasta".