Carolina Hurricanes voitti New York Rangersin 4-1 pudotuspeleissä viime kaudella, mutta he hävisivät Boston Bruinsille toisella kierroksella. Dougie Hamilton, Carolina Hurricanesin tuolloin erinomainen pelaaja, loukkaantui eikä pystynyt pelaamaan, muuten yleisö uskoi joukkueen menevän pidemmälle. Dougie Hamilton käytti myös Boston Bruins Pelipaita aiemmin, ja myöhemmin joukkue vaihtoi hänet Carolina Hurricanesiin. Dougie Hamilton halusi todella pukeutua Jääkiekko Pelipaidat näissä peleissä, mutta vamma esti häntä pelaamasta.

Carolina Hurricanesia ei ole siirretty, koska Tom Dundon osti sen vuonna 2018, ja joukkue etenee hitaasti taas eteenpäin. Pomon vaihtaminen muutti myös suoraan Carolina Hurricanes Pelipaita tyyliä. Uusi Carolina Hurricanes Pelipaita on ollut monien fanien suosikki kahden viime vuoden aikana. Musta väri ja erottuvat kuvakkeet sopivat hyvin nykyajan nuorten tarpeisiin. Tom Dundon uskoo, että joukkue paranee ja paranee, ja he tarvitsevat aikaa karkaistua.

Carolina Hurricanes valitsi Andrei Svechnikovin vuoden 2018 NHL-luonnokseen. Yli vuoden kokemuksen jälkeen hänen erinomaisesta esityksestään ovat pitäneet monet yleisöt. Carolina Hurricanesin seuraava erä erinomaisia ​​pelaajia kasvaa todella, ja heidän tulevaisuutensa on rajaton. Uudella kaudella Carolina Hurricanes pyrkii pääsemään itäkonferenssin finaaliin. Vain joukkueet, joilla on maalia, työskentelevät kovemmin.