Edmonton Oilers on erittäin arvostettu NHL-joukkue. He voittivat Stanley Cupin viisi kertaa vuosien 1984 ja 1990 välisenä aikana. Tämän seurauksena Edmonton Oilers Pelipaita on yksi NHL: n tunnetuimmista kuvista. Syy siihen, miksi joukkue on ollut niin vahva, on, että heillä on lahjakkaita ja kykeneviä maalintekijöitä. Esimerkiksi Leon Draisaitl on nyt heidän tunnetuin maalintekijä.

Oilers veti Draisaitlin kolmanneksi kokonaisuudeksi vuoden 2014 luonnoksessa. Sitten, neljän vuoden koulutuksen ja kilpailun jälkeen, hänen hyökkäämiskykynsä parani nopeasti. Nyt hänen nimensä menee jopa St. Louis Blues Pelipaita kanssa. Kuten kaikki tiedämme, bluesit ovat NHL: n paras joukkue. Ja jälleen, viime sunnuntaina ottelussa Oilersin ja Winnipeg-suihkukoneiden välillä Draisaitl antoi meille uuden hienon esityksen. Hän antoi kaksi maalia ja auttaa antamaan joukkueelleen voiton 3-2.

Tämä tarkoittaa, että kaikki kolme Oilerin tavoitetta olivat hänen suhteensa. Pelin jälkeen hänestä tuli ensimmäinen pelaaja, joka sai yli 100 pistettä tällä kaudella. Hänellä on 39 maalia ja 63 avusta 65 pelissä, ja se on 10. sija NHL: n historiassa. Siksi hän on todella suuri maalintekijä.