NHL: n kauden ulkopuolisen kauden päättyessä useimpien joukkueiden kokoonpanot ovat päättäneet, mukaan lukien Colorado Avalanche. Viime viikolla joukkue saattoi päätökseen tärkeimmän offseason-allekirjoituksensa: he allekirjoittivat kuusivuotisen sopimuksen Mikko Rantasen kanssa. Joten hän tahtoa käyttää Colorado Avalanche Pelipaita pitkään.

23-vuotias Rantanen syntyi suomalaisessa kaupungissa Nousiainen. Jääkiekko on erittäin suosittu Suomessa, ja hän oli lapsi ollessa yksi jääkiekon ystävistä. Lahjakkuudellaan ja rakkaudellaan hänestä tuli ammattipelaaja. Lopuksi hän ja hänen hyvä ystävänsä Partrik Laine valittiin molemmat vuoden 2015 NHL-luonnos. Mutta hän meni lumivyöryyn ja Laine pani Winnipeg Jets Pelipaita. Usean vuoden kasvun jälkeen he ovat nyt omien joukkueidensa johtavia tähtiä.

Rantanenin esitys viime kaudella oli silmiinpistävä. Hänellä oli 31 maalia ja 56 apua, ja hän auttoi Avalanchea pudotuspeleissä. Joten joukkue otti hänet vakavasti. Nyt hänestä on tullut yhä tunnetuksi NHL: ssä, ja hän on Suomen ylpeys.