Vuoden 2020 Stanley Cup-pudotuspeleissä ollaan alkamassa, ja Chicago Blackhawks voitti Edmonton Oilersin menestykseen. Chicago Blackhawksilla ei ollut aikaisempaa etua Vegas Golden Knightsia vastaan. Molempien joukkueiden maalivahti on erittäin hyvä. Vegas Golden Knightsin nykyinen maalivahti on täsmälleen se pelaaja, jonka Chicago Blackhawks vaihtoi puoli vuotta sitten. Kukaan ei olisi uskonut, että Robin Lehner tapaa taas Chicago Blackhawks Pelipaita vaihtamisen jälkeen.

Robin Lehner pelaa tällä hetkellä Vegas Golden Knights Pelipaita. Hän tuntee paremmin Chicago Blackhawksin tyylin. Lopulta joukkue voitti vastustajan 4-1. Vegas Golden Knights -uorituksen jälkeen joukkue on pitänyt ennätys kaikista voitoista. Kun joukkue vaihtoi valmentajia, Vegas Golden Knights siirtyi nopeasti oikealle tielle. Tänä vuonna joukkue rekrytoi useita erinomaisia ​​pelaajia, mikä teki joukkueesta tehokkaamman.

Vaikka Vegasin kultaiset ritarit sijoittuivat aiemmin länsikonferenssissa kolmanneksi, he voittivat äskettäin ensimmäisen ja toisen Saint Louis Bluesin ja Colorado Avalanche -ryhmän. Yleisö suhtautuu tähän rohkeaan joukkueeseen optimistisesti, ja harvat he allekirjoittaneet pelaajat vain täyttivät joukkueen puutteet. Jos Vegas Golden Knights jatkaa tässä tilanteessa, heistä tulee kauden suurin voittaja.