Carolina Hurricanes murtautui vahingossa pudotuspeleihin viime kaudella, ja pelaajan suorituskyky antoi joukkueelle paljon tunnustusta. Joukkueen vahvuuden parantamiseksi he ovat tehneet paljon parannuksia kaikilla osa-alueilla uudella kaudella. Dougie Hamilton käytti Carolina Hurricanes Pelipaita pelatakseen peliä vuonna 2018. Hänellä oli paljon onnellista aikaa tässä joukkueessa. Dougie Hamilton toivoo jatkavansa tämän Jääkiekko Pelipaidat käyttöä, mutta hänen ja joukkueensa välisestä sopimuksesta ei ole vielä neuvoteltu onnistuneesti.

Dougie Hamilton toivoo pysyvän joukkueessa ja pelaavan hyvin. Hän haluaa vain keskittyä jääkiekkoon ja auttaa joukkuetta voittamaan. Joukkue on myynyt vuosien varrella Dougie Hamiltonin sopimukseksi, ja hän tuntee olonsa hyvin surulliseksi. Koska kaupankäynnin pelaajat, toisaalta joukkue hylkää heidät, toisaalta he edustavat vastustajan vahvuutta. Mutta jos sellaisia ​​tapahtuu usein, pelaajien on vaikea saada suotuisaa kehitystilaa.

Carolina Hurricanes arvostaa edelleen Dougie Hamiltonin kykyä, mutta tämän kauden erityisolosuhteissa monet pelaajat eivät ole vielä saaneet sopimuksen jatkamista. Sopimusten viivästyminen vaikuttaa usein pelaajien suorituskykyyn. Fanit toivovat pystyvänsä säilyttämään hyvän asenteen ja pelaamaan hyvin. Niin kauan kuin he menestyvät hyvin pelissä, pelaajien ei tarvitse pelätä, ettei joukkue uusiudu.