Winnipeg Jets on nuori NHL-joukkue, joka on alle kaksi vuosikymmentä vanha, joten heidän ei ole vielä voitettu Stanley Cupia. Mutta heillä on nyt vakaa joukkue, koska he allekirjoittivat äskettäin johtavan maalintekijän Partrik Laineen kahden vuoden jatkoaikaan. Joten ensi kaudella jatkamme Lainen näkemistä Winnipeg Jets Pelipaita.

Lisäksi he allekirjoittivat toisen erittäin kykenevän välittäjän, Kyle Connorin, seitsemän vuoden jatkamiselle. Connor on heidän toinen maalintekijä. Hänellä oli 34 maalia ja 32 apua viime kaudella, ja hän työskenteli hyvin Laineen kanssa. Joten he pitävät duoa erittäin tärkeänä. Sopimuksen uusimiseksi heidän täytyi vaihtaa puolustajaa Jacob Troubaa sesongin ulkopuolella. Joten Trouba käyttää New York Rangers Pelipaita ensi kaudella.

Vakaan joukkueen saaminen on perusta joukkueelle, jota voidaan parantaa. Siksi suihkukoneet tekivät kaksi älykästä päätöstä. Vaikka heidän ei ole vielä voittanut palkintoja, heidän nykyisen joukkueensa on tarkoitus tehdä läpimurtoja tulevaisuudessa. Kaikki heidän fanit ovat erittäin varmoja siitä.