Colorado Avalanche hävisi 1-4 Saint Louis Bluesille viimeisessä ottelussa. Joukkueen suorituskyky ei yllättänyt yleisöä. Colorado Avalanche on joukkue, joka on parantunut eniten kahden viime vuoden aikana, ja myös monet ihmiset pitävät heidän NHL Pelipaidat. Colorado Avalanche pelasi runkosarjassa erittäin hyvin viime kaudella, mutta valitettavasti joukkueen vahvuus väheni maalivahdin loukkaantumisen ja pudotuspeleissä puuttumisen vuoksi.

Toisessa ottelussa Colorado Avalanche voitti Saint Louis Bluesin 8-0. Saint Louis Blues sai nollan sinetit vastustajilta, ja Colorado Avalanchen erinomainen esitys voitti yleisön luottamuksen. Colorado Avalanche on viime vuosina kasvattanut useita erinomaisia ​​pelaajia, joista Nathan MacKinnon, Mikko Rantanen ja Cale Makar ovat parhaita. Näiden nuorten pelaajien erinomainen suorituskyky on houkutellut lisää faneja. Pelaajien komean ulkonäön alla värillisen Colorado Avalanche Pelipaita käyttäminen tekee joukkueesta nuoren ja energisen.

Saint Louis Bluesin kapteenia on vaihdettu tällä kaudella, ja monet pelaajat ovat ryhmitelleet uudelleen. Saint Louis Bluesin vahvuutta ei ole vielä määritelty. Voivatko he jatkaa toisen Stanley Cupin voittamista? Colorado Avalanchesta on tullut yksi lupaavimmista joukkueista uudella kaudella, ja kaikki odottavat innolla heidän ja Tampa Bay Lightningin välistä kaksintaistelua.