Vuosien 2019-20 Stanley Cup -finaalit alkoivat Tampa Bay Lightningin ja Dallas Starsin kaksintaistelulla. Ensimmäisellä kierroksella Tampa Bay Lightning hävisi 1-4 Dallas Starsille. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet konservatiivisen strategian vastustajiensa voiman testaamiseksi. Kun Tampa Bay Lightning mursi Dallas Starsin maalin, Dallas Stars aloitti kovan harjoittamisen. Tampa Bay Lightning kohtasi Dallas Starsin voimakkaan hyökkäyksen. He keskittyivät vain puolustukseen ja menettivät parhaat mahdollisuutensa hyökätä.

Tampa Bay Lightning voitti Dallas Starsin 3-2: lla toisella kierroksella saatuaan opetuksensa ensimmäisellä kierroksella. Kahden joukkueen vahvuus on sama, ja voimme nähdä vain, mikä pelaaja pelaa vakaammin. Sininen edustaa Tampa Bay Lightning Pelipaita ja vihreä edustaa Dallas Stars Pelipaita. Molemmilla joukkueilla on vahva taistelukyky. Nyt kokonaispistemäärä on 1-1, kuka voittaa lopulta?

Näistä kahdesta pelistä yleisö tunsi selvästi, että Dallas Stars pelasi vakaammin. Tampa Bay Lightningilla on suuria puutteita monissa hyökkäävissä näkökohdissa. Pelaajat eivät voi aistia joukkuetovereiden tarpeita ajoissa. Kapteenin Steven Stamkosin menetys Tampa Bay Lightning-pudotuspeleissä on vaikuttanut suuresti joukkueen kokonaisvoimaan. Nyt yleisö voi vain toivoa, että joukkuetoveriensa hiljaista ymmärtämistä voidaan parantaa.