NHL: n uusi kausi on alkamassa, ja Tampa Bay Lightningista on tullut odotetuin joukkue monille katsojille. Tampa Bay Lightningin pääpelaaja Nikita Kucherov ei voi käyttää Jääkiekko Pelipaidat lonkkaleikkauksen takia. Vaikuttaako joukkueen osallistumisen puute? Kapteeni Steven Stamkos palaa peliin uudella kaudella. Hän ei ole pitkään pukenut Tampa Bay Lightning Pelipaita saadakseen pelin vakavasti.

Viime kaudella Tampa Bay Lightning voitti viimeisen Stanley Cupin useiden testien jälkeen. Yleisö uskoo, että he työskentelevät ahkerasti löytääkseen erinomaisempien pelaajien kyvyt uudella kaudella. Joukkue ei voi aina odottaa vanhojen pelaajien erinomaista suorituskykyä. He voivat vain jatkaa jokaisen kykenevän pelaajan löytämistä, jotta joukkueen vahvuus säilyisi ikuisesti. Tampa Bay Lightning -valmentaja Jon Cooper pystyy stimuloimaan jokaisen pelaajan potentiaalia, minkä vuoksi monet pelaajat ovat valmiita liittymään joukkueeseen.

Tampa Bay Lightningin lisäksi yleisö odottaa myös innolla Colorado Avalanche -peliä. Colorado Avalanchessa on paljon erinomaisia ​​pelaajia, mutta valitettavasti he eivät päässeet finaaliin viime kaudella. Uusi kausi on antanut kaikille joukkueille uutta toivoa. Vuonna 2021 joukkueiden välillä pelataan erilaisia ​​pelisääntöjä.