Vuosina 2019-20 Stanley Cupin finaalissa Tampa Bay Lightning voitti Dallas Starsin 2-0 voittaen viimeisen mestaruuden kokonaistuloksella 4-2. Pelaajat kentällä, joissa oli Tampa Bay Lightning Pelipaita, hyppäsivät jännityksestä. Tämä on toinen kerta, kun joukkue on voittanut Stanley Cupin. Vaikka Dallas Stars-pelaajat ovat epäonnistuneet, he ovat erittäin onnellisia pelatessaan niin monia upeita pelejä Tampa Bay Lightningia vastaan.

Tässä pelissä Tampa Bay Lightningin puolustaja Victor Hedman toimi erittäin hyvin. Hän vastusti itsepäisesti Dallas Starsin rikkomusta jättäen vastustajansa nollan sinetin loppu. Dallas Starsin joukkueen henki olla vahva tällä kaudella on jättänyt syvän vaikutelman yleisöön. Vihreä Dallas Stars Pelipaita edustaa uutta vahvuutta, ja yleisö uskoo heidän olevan vielä parempia ensi vuonna. Dallas Stars voi päästä Stanley Cupin finaaliin, heistä on tullut erittäin voimakas joukkue.

Tampa Bay Lightning ei pettänyt faneja, he tekivät hienoa työtä tässä viimeisessä taistelussa. Dallas Starsin monien loukkaavien muotojen edessä he kaikki yhdistyivät vastustamaan. Tampa Bay Lightning voitti Stanley Cupin jälleen 16 vuoden kuluttua. Pelaajat vuodattivat ilon kyyneleitä. He olivat tyytyväisiä ponnisteluistaan.