Liittyessään New Jersey Devilsiin vuonna 2016, Taylor Hallista tuli heti joukkueen johtava eteenpäin. Ja hänen suorituskykynsä parani edelleen, ansaitsemalla hänelle vuoden 2018 MVP. Hän sai kuitenkin vakavan polvivamman viimeisen kauden lopussa, joka pakotti hänet ottamaan pois New Jersey Devils Pelipaita.

Sen jälkeen hänelle tehtiin polvihoito ja toipui hyvin. Sitten hän palasi vammasta ja pelasi esikauden aikana. Viime perjantaina pelatussa New York Rangers -pelissä hän lisäsi maalin ja avun, auttaen joukkuetta saamaan voiton 4-2. Siksi hän on menossa uudelleen huipulleen. Mutta hänen viimeinen huipunsa ei ollut Devils, vaan oli Oilers. Oilers valitsi hänet vuoden 2010 luonnoksessa. Sitten hän käytti Edmonton Oilers Pelipaita 6 vuotta. Ja hänet nimettiin NHL: n all-star -vuosiksi vuosina 2011 ja 2016.

Tulevalla kaudella uskomme, että hänestä tulee jälleen Devilsin johtava maalintekijä. Viime perjantaina pelin jälkeisessä haastattelussa hän sanoi: "Tunnen oloni nyt hyväksi ja olen hyvässä kunnossa. Mutta tämä on vasta alku ja minun on varauduttava uuteen kauteen."