Conor McDavid on kasvanut avainpelaajaksi Oilersille liittymisen jälkeen joukkueeseen vuonna 2015. Nyt hänen Edmonton Oilers Pelipaita on yksi joukkueen symboleista. Viime kaudella hän antoi 41 maalia ja 75 apua, mikä sijoittui toiseksi NHL-pelaajien joukossa. Valitettavasti hän loukkasi vasemman polven ligamenttinsa Oilersin viimeisessä runkosarjan ottelussa viime kaudella.

Viime vuosina Oilers on kärsinyt suuresta laskusta. Calgary Flames Pelipaita jätti heidät jopa varjoon. Kaksi saman provinssin joukkuetta ovat aina olleet katkeroita kilpailijoita. Liekit olivat aiemmin paljon vähemmän voimakkaita kuin Oilers, mutta ne paransivat voimaansa allekirjoittamalla uusi valmentaja. Viime kaudella he voittivat jopa runkosarjan toisen sijan.

Siksi, jos öljypohjat haluavat kiinni liekistä, he tarvitsevat terveellisen McDavidin. Koska hän on joukkueen paras maalintekijä. Ja on hyvä uutinen, että hän on toipumassa hyvin. Vaikka hän ei ehkä pysty palaamaan ajoissa, hän palaa takaisin, kun joukkue tarvitsee häntä.